Matematik

Funktion

17. oktober 2009 af Monique1988 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber der er nogle der kan hjælpe mig.

Det er denne her opgave:

f(x) = -0,5 x2 -6x - 16

a) Bestem toppunktet for grafen for f, og tegn grafen (benyt vedlagt millimeterpapir).

Den opgave er lavet. Og punkterne er fundet.

b) Bestem koordinatsættet til hvert af grafens skæringspunkter med førsteaksen.

Hvordan finder jeg ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2009 af Duffy

Løs ligningen f(x)=0


Svar #2
17. oktober 2009 af Monique1988 (Slettet)

Jamen hvordan finder jeg ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2009 af Duffy

Du skal altså løse andengradsligningen

-0,5 x2 -6x - 16 = 0

Løs vha solveren på din lommeregner, eller brug formlen

for løsning af ax2+bx+c = 0


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.