Matematik
Funktioner
09. januar 2005 af
john vs. jon (Slettet)
f(t) er effektiviteten af den tid t(uger)
f(t)=1,00-0,60*0,90^t , t>=0
Gør rede for, at funktionen f er voksende.
gør rede for, at grafen for f har en asymptote, og bestem en ligning for denne.
hvor længe skal udøveren have været beskæftiget med arbejde, før effektiviteten er 0,95?
er lidt tabt her så kunne godt bruge lidt hjælp..
f(t)=1,00-0,60*0,90^t , t>=0
Gør rede for, at funktionen f er voksende.
gør rede for, at grafen for f har en asymptote, og bestem en ligning for denne.
hvor længe skal udøveren have været beskæftiget med arbejde, før effektiviteten er 0,95?
er lidt tabt her så kunne godt bruge lidt hjælp..
Svar #1
09. januar 2005 af Bella (Slettet)
1)
Find f'(t), og monotoniforholdene.
2)
Slå op under asymptoter i din bog. Her burde være en vejledning. Er ikke så stærk i dem men det er noget lignende: f(t)->1 for t->oo , og derfor vandret asymptote i y=1
3)
0,95=1,00-0,60*0,90^t <-- Løs ligningen
Find f'(t), og monotoniforholdene.
2)
Slå op under asymptoter i din bog. Her burde være en vejledning. Er ikke så stærk i dem men det er noget lignende: f(t)->1 for t->oo , og derfor vandret asymptote i y=1
3)
0,95=1,00-0,60*0,90^t <-- Løs ligningen
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
