Matematik

Tangent til graf

18. oktober 2009 af JonesBateman (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har et problem med en opgave jeg har fået for.

Bestem ved håndkraft ligningen for den tangent til grafen for funktionen f med forskrift

f(x) = 5 * x^2

der har stigningstal - 1 .

Jeg håber der er nogen der kan forklare den for mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2009 af mathon

f '(x) = 10x

f '(xo) = 10xo = -1


Svar #2
18. oktober 2009 af JonesBateman (Slettet)

Jeg er ikke helt med.

Forklaring ?


Skriv et svar til: Tangent til graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.