Matematik

Procentregning

18. oktober 2009 af 2011 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

I 1996 var der 316.000 norske turister i DK

I 1997 var der 352.000 norske turister i DK

Hvor mange % er besøgstallet steget fra 1996 til 1997

Mayer


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. oktober 2009 af mathon

1+p/100 = (352/316) = 1,11392

p/100 = 0,11392

p = 100·0,11392 = 11,392


Svar #2
18. oktober 2009 af 2011 (Slettet)

Jeg er måske lidt langsom, men kan det forklares mere tydeligt


Brugbart svar (2)

Svar #3
18. oktober 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=747449


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.