Matematik
ligning
09. januar 2005 af
kwazi (Slettet)
er da nogle da kunne hjælpe mig med denne ligning (og gerne en forklaring med) på forhånd tusinde tak @---,--
løs ligning:
2(x-4)=5-(x+3)
mange hilsner anja.
løs ligning:
2(x-4)=5-(x+3)
mange hilsner anja.
Svar #1
09. januar 2005 af Katty (Slettet)
2(x-4)=5-(x+3)
gang ind i parenteser:
2x - 8 = 5 - x - 3
Brug alm. regneregler:
2x - 5 = 5 - x
3x - 5 = 5
3x = 10
x = 10/3
gang ind i parenteser:
2x - 8 = 5 - x - 3
Brug alm. regneregler:
2x - 5 = 5 - x
3x - 5 = 5
3x = 10
x = 10/3
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
