Matematik

procent

20. oktober 2009 af 2011 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Jeg behøver lidt hjælp:

I 1997 var der 352000

I 1996 var der 316000

Hvor mange % er tallet steget fra 1996 til 1997?

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. oktober 2009 af Curt (Slettet)

352000 divideret med 316000 giver 1,1139 dvs. 11,39 procent

Du kan selv prøve ved at sige 316.000 x 11,39% = 35.992

35.992 + 316.000 = 351.992 hvis du vil tættere på må du have flere decimaler med i facit.

En anden måde at regne på er

352.000-316.000
------------------------  x 100 = 11,39240506 %....men du må selv afrunde
      316.000


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. oktober 2009 af Booklover (Slettet)

(352000-316000)/316000 * 100 = procentvis stigning.


Svar #3
20. oktober 2009 af 2011 (Slettet)

Mange tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #4
20. oktober 2009 af mathon

du fik den
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=747449


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.