Matematik
vektorer
10. januar 2005 af
MiwKat (Slettet)
Har lige et spørgssmål til en opgave jeg ik lige ka gennemskue..det drejer som om vektorer..
Opgaven lyder bestem: (c * a)(a + b + c)
Når
a = (-3,2) , b = (8,-0,5) ,c = (9,5)
(alle bogstaver er vektorer!)
Jeg får det selv til 129,5..hvilke jeg er lidt skeptisk overfor:)..
er også i tvivl om hvornår resultatet bliver et tal og hvornår det er en vektor
Opgaven lyder bestem: (c * a)(a + b + c)
Når
a = (-3,2) , b = (8,-0,5) ,c = (9,5)
(alle bogstaver er vektorer!)
Jeg får det selv til 129,5..hvilke jeg er lidt skeptisk overfor:)..
er også i tvivl om hvornår resultatet bliver et tal og hvornår det er en vektor
Svar #1
10. januar 2005 af Duffy
To vektorer ganget sammen giver et tal, nemlig "skalar-produktet".
Så din opg skal give et tal gange en vektor-sum. Altså en ny vektor!!
Duffy
Så din opg skal give et tal gange en vektor-sum. Altså en ny vektor!!
Duffy
Svar #2
10. januar 2005 af MiwKat (Slettet)
tusinde tak for det:)...
jeg får nu vektoren : (-238, -110,5)
jeg får nu vektoren : (-238, -110,5)
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
