Matematik

Procent Haster! =)

25. oktober 2009 af nabar (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Heej alle.

Jeg sidder med en Procent opg... her kommer opgaven..

Hvor mange procent flere solskins timer havde Bornholm end hele landet i gennemsnit..

Bornholm har: 1584 Timer solskin .

Hele landet har : 1478 Timer solskin.

Tak på forhånd. =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

(størsteværdi-mindsteværdi) / mindsteværdi

herefter ganger du med 100 for at få det i procent


Svar #2
25. oktober 2009 af nabar (Slettet)

 så jeg skal sige :

1584 - 1478 = 106 / 1478 = 7.17 % ? er det rigtigt 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

yepski...men skriv det op sådan her

((1584-1478)/1478) * 100 %  = 7,2 %


Svar #4
25. oktober 2009 af nabar (Slettet)

 Tusind tak =)


Skriv et svar til: Procent Haster! =)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.