Matematik

Hjælp bedes venligst .

25. oktober 2009 af nicolairasmussen (Slettet)

I et koordinatsystem er givet vektorerne

vektor a = ( 2, -5 ) ,   vektor b = ( -6, 4 )  og vektor c = (11, 0)

Vektorerne a og  b udspænder et parallogram .

beregn arealet af dette parallogram ?

er arealet så l(2*4)-(-5*-6)l  = 22 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af mathon

arealet så |(2·4) - ((-5)·(-6))| = |-22| = 22    Ja


Svar #2
25. oktober 2009 af nicolairasmussen (Slettet)

tak, så står der ; beregn længden af hver af diagonalerne i parallogrammet, og det har jeg ingen anelse om hvordan man gør ,s ?


Skriv et svar til: Hjælp bedes venligst .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.