Matematik

Ligning med to ubekendte - Hjælp - HASTER

26. oktober 2009 af MikkelxD (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Studieportalen. :)

Hvordan løser man denne?

I           2y + 3x = 9

II          7y – x = -6
 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

I 2y + 3x = 9

II 7y – x = -6 gang den nederste ligning igennem med 3 og læg de to ligninger sammen


Svar #2
26. oktober 2009 af MikkelxD (Slettet)

Ja, det giver:

21y - 3x = -18

23y = -9

Og hvad skal man så der fra?


Skriv et svar til: Ligning med to ubekendte - Hjælp - HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.