Matematik

vektorer

26. oktober 2009 af chokolade-spade (Slettet)

hej

AB=6i+8j   og AC= -18i + 24j

Jeg har udregnet at IABI = 10 og IACI = 30

Hvis IBCI = 40 hvad kan vi så sige om punkterne A, B, og C. Udregn BC og vis at det er sandt.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Tegn AB og AC, så kan du se svaret på første spørgsmål    husk det er vektorerne vi snakker om her

Udregn AC=AB+BC og udregn derefter længden af AC


Svar #2
01. november 2009 af chokolade-spade (Slettet)

okay, mange tak


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.