Matematik

Matematik rapport lineær sammenhænge

28. oktober 2009 af blakie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har en matematik rapport for om lineær sammenhænge i morgen, men sidder lidt fast i den sidste opgave.

opgaven lyder:

På en studierejse til Prag veksler eleverne danske kroner til tjekkiske kroner.
Tabellen viser resultatet af omvekslinger af forskellige beløb:

200 danske kr  = 770 tjekkiske kr 

400 danske kr = 1590 tjekkiske kr

500 danske kr = 1990 tjekkiske kr

1000 danskekr = 4180 tjekkiske kr

1500 danske kr = 6300 tjekkiske kr

Jeg satte tabellen ind i en linæer sammenhæng og fik ligningen y= 4,2756x-112,45 nu kommer spørgsmålet så:

c) Hvad er betydningen af konstanterne a og b ?
d) Hvor mange tjekkiske kroner kan man få for 750 danske kroner ?
 

Håber i vil hjælpe.Tak på forhånd :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2009 af iinfinity (Slettet)

sådan

Vedhæftet fil:oijijojoij.xlsx

Skriv et svar til: Matematik rapport lineær sammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.