Matematik

Ligning!!!!

01. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

3x/2 + 5 - 3/4 = x +1

Hvordan kan jeg løse denne ligning?


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2009 af MN-P (Slettet)

Start med at gange med 4 i alle led så nævnerne forsvinder

saml x på den ene side og tal på den anden


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2009 af juliekasper (Slettet)

hej har brug for hjælp med mellem regninger

er gået i stå

-(x-1)=2+(-2x+5)

-x+1=2+2x+5

-x+2x=2+5-1

og en mere

7(3-x)=15x-1


Skriv et svar til: Ligning!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.