Matematik

Finde konstanten a i udtrykket N = b *a^50

04. november 2009 af friedel (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej håber i vil hjælpe...

jeg skal finde konstanten a når vi ved at fordoblingstiden er 50, og vi får ikke opgivet andet end det...

N = antal rotter


på forhånd tak...  


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2009 af mathon

f(x) = b·ax

   (2No/No) = aX2

   2 = a50

   a = 21/50 = 20,02


Svar #2
04. november 2009 af friedel (Slettet)

 så funktionen kommer til at hedde f(t) = b * 1,01 ^t ?


Svar #3
04. november 2009 af friedel (Slettet)

 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2009 af mathon

                                  N = No·1,01396t


Skriv et svar til: Finde konstanten a i udtrykket N = b *a^50

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.