Matematik

HJÆLP veKTOR

04. november 2009 af Dolunay-Dunya (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået en irreterende opgave som jeg ikke kan løse. har prøvet alt, kan en eller anden plzz ikke hjælpe mig på vej ? evt. vise mig nogle formler, sådan lyder opgaven:

der er givet vektorerne a = 3 , 4 og b = 14 , 2 og en linje har ligningen 3x-y+7=0

angiv koordinatsættet til en vektor som er vinkelret på l, og bestem koordinatsættet til en vektor som er parallel med l

Bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem a og l

Bestem koordinatsættet til b's projektion på l

Har prøvet på at lave den men kan simpelthen ikke


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af peter lind

Lad være med at opretet det samme spørgsmål 2 gange.


Svar #2
04. november 2009 af Dolunay-Dunya (Slettet)

Har brug for hjælp mann, hvorfor kan du ikke bare hjælpe !!!


Skriv et svar til: HJÆLP veKTOR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.