Matematik

Differentialregning

04. november 2009 af torreslau (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad gør man når man har en funktion og man skal gøre redde for nulpunkterne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af peter lind

Løser ligningen f(x)=0


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2009 af Simon2 (Slettet)

 Nulpunkterne er de punkter, hvor grafen for funktionen skærer x-aksen. Det er indlysende at disse skærer x-aksen når funktionsværdien er lig 0, hvorfor man som Peter Lind siger, kan finde nulpunkter gennem f(x)=0.


Svar #3
04. november 2009 af torreslau (Slettet)

HVis jeg nu har formlen 2x-15 hvad er nulpunkterne så??


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2009 af Simon2 (Slettet)

 2x-15 = 0

2x=15

x=7,5


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2009 af peter lind

Så skal du løse ligningen 2x-15=0


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.