Matematik

Mat opg 90. - Vejen til matematik b2

04. november 2009 af TenTen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for noget hjælp til denne opgave:

En funktion er givet ved f(x) = x3 - 3x + 5

A. Bestem dens monotoniintervaller ved hjælp af f'(x)

B. Bestem maksimum- og minimunsteder samt maksimum- og mininumværdier.

Tak på forhånd. (y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af himsen (Slettet)

A:

Differentiere f(x).

f´(x)=3x2-3

Fortsæt selv.

B:

Sæt f´(x)=0

Fortsæt selv.


Skriv et svar til: Mat opg 90. - Vejen til matematik b2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.