Matematik

Hvordan bestemmer man gradtallet af denne opgave?

05. november 2009 af Dolunay-Dunya (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået en irreterende opgave som jeg ikke kan løse. har prøvet alt, kan en eller anden plzz ikke hjælpe mig på vej ? evt. vise mig nogle formler, sådan lyder opgaven:

der er givet vektorerne a = 3 , 4 og b = 14 , 2 og en linje har ligningen 3x-y+7=0


Bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem a og l

Bestem koordinatsættet til b's projektion på l

Har prøvet på at lave den men kan simpelthen ikke


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:vinkelberegning_1.doc

Svar #2
05. november 2009 af Dolunay-Dunya (Slettet)

Tusind tak for hjælpen mathon du har været til stor hjælp er glad for der er personer som dig seriøst


Skriv et svar til: Hvordan bestemmer man gradtallet af denne opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.