Matematik

Differentiering af vektorfunktioner...

05. november 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Bestem byrdens hastigheds- og accelerationsvektor når t = 11 sek.

Givet:

vektor r(t)=(0,8t+10*cos(0,5t))
                   (10*sin(0,5t))

Jeg er klar over at det skal differentieres har fået det her ved hastigheden.

(0,8-10sin(0,5t)*0,5)
(10*cos(0,5t)*0,5    )

Og ved accelerationen.

(-5cos(0,5t)*0,5)
(-5sin(0,5t)*0,5 )

Og hvad nu?!?! Kan ikke se at der er mere i denne løsning, hvordan skal man kunne tegne det ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2009 af Dynin (Slettet)

#0 så indsætter du t=11 i v(t) og a(t) ... var det ikke det opgaven gik ud på?


Svar #2
06. november 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Jo Har egentligt gjort det for længst... Men sidder fast i noget andet... Kan ikke se hvorn jeg skal kunne tegne den ind i et koordinatsystem.. =/


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. november 2009 af Dynin (Slettet)

#2 i hvilket program ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. november 2009 af Duffy

Brug Graph 4.3

www.padowan.dk


Svar #5
06. november 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Mathcad..


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. november 2009 af Taqz (Slettet)

 Maple..


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. november 2009 af Dynin (Slettet)

#5  for at tegne t→r(t) sæt rx(t):=0,8t+10*cos(0,5t) og ry(t):=10*sin(0,5t) >> klik på X-Y Plot @ >> indsæt rx(t) i x-aksen og ry(t) i y-aksen ...


Svar #8
06. november 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Ja, det har jeg i princippet også gjort men problemet er at jeg har en vektorfunktion i den på forhånd, nemlig det givet. nu da jeg skriver de næste to ind får jeg ikk andet ed to cirkler. Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. november 2009 af jesperher (Slettet)

geogebra

(gratis)

(ville lige være med til at nævne grafprogrammer


Brugbart svar (1)

Svar #10
06. november 2009 af Dynin (Slettet)

#8 ja


Svar #11
06. november 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Super... Takker alle sammen ^^, så er jeg ikk så dum som jeg troede...


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. november 2009 af Duffy

#11: Halleluja !


Skriv et svar til: Differentiering af vektorfunktioner...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.