Matematik

hjælp konstanten k

06. november 2009 af pernillegøth (Slettet)

c) Bestem ved beregning værdien af konstanten k i andengradsligningen

x^2+4x+k=0

så andengradsligningen får en dobbeltrod. Beregn derefter dobbeltroden.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2009 af mathon

hvad er sammenhængen
mellem
dobbeltrod = én løsning og diskriminantens værdi ?

d = 42 - 4·k


Svar #2
08. november 2009 af pernillegøth (Slettet)

det har du jo ikke beregnet værdien af konstanten k ?
der er jo værdien af d. ?


Skriv et svar til: hjælp konstanten k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.