Matematik

Reducer og omskriv formel

07. november 2009 af isso (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej..

Første opgave skal jeg reducer og i den anden opgave skal jeg isolere F.. Håber der er nogen som kan hjælpe mig!!!

(3x^2)^4
9x^2
 

Umax=1  * F*1^3
         48    E*I
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2009 af mathon

(3·x2)4/(9·x2) = 34·x8/(32·x2) = 34·x8·(32·x2)-1 = 34·x8·3-2·x-2 = 34·3-2·x8·x-2 = 34-2·x8-2 = 32·x6 = 9x6
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2009 af Taqz (Slettet)

Umax=(1/48)*(F/E*l) ⇔ Umax*48*E*l=F


Skriv et svar til: Reducer og omskriv formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.