Matematik

Ligninger

07. november 2009 af immoblize (Slettet)

hjælp til resultat og mellem regning

6(x-2) = x + 3

og

5x - 4 - 7x = 8x + 6


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv et bud?


Svar #2
07. november 2009 af immoblize (Slettet)

3,75 eller  0,26?

og

den anden ved jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvad er dine mellemregninger?


Svar #4
07. november 2009 af immoblize (Slettet)

6(x-2) = x + 3
5x – 12 = x + 3
5x – x = 12 + 3
4x = 15
15/4 = 3,75 eller 4/15 = 0,28
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

6(x-2) = x + 3

6*x-6*2=x+3

6x-12=x+3

6x-x=12+3

5x=15

15/5

x=5

5x - 4 - 7x = 8x + 6

5x-7x-8x=4+6

-10=10

10/-10

x=-1

Håber du har lært det, så du kan det til næste gang. hehee


Svar #6
07. november 2009 af immoblize (Slettet)

tak (:


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.