Matematik
100 trillioner lopper
16. januar 2005 af
msh (Slettet)
Jeg har udregnet forskriften til at være
f(x)= 2 * 1,173^x
Nu skal jeg regne ud efter hvor mange dages forløb er der blevet flere end 100 trillioner lopper? jeg skal sætte ligningen til at være = 10^14 men jeg kan ikke få det rigtige beløb??
f(x)= 2 * 1,173^x
Nu skal jeg regne ud efter hvor mange dages forløb er der blevet flere end 100 trillioner lopper? jeg skal sætte ligningen til at være = 10^14 men jeg kan ikke få det rigtige beløb??
Skriv et svar til: 100 trillioner lopper
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
