Matematik

"=" med 3 streger istedet for 2

10. november 2009 af Logas (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg sidder og læser om gentagen kvadrering og har fået et eksempel hvori tegnet "=" indgår, blot med 3 "-" istedet for 2 som i et normalt ligmed-tegn.

nogen der ved hvad tegnet betyder?



Brugbart svar (2)

Svar #1
10. november 2009 af Taqz (Slettet)

 Det betyder identisk med eller ækvivalent med


Svar #2
10. november 2009 af Logas (Slettet)

Tusind tak for den hurtige hjælp Taqz :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2009 af Tyrael (Slettet)

Eller pr. definition. ;-)


Skriv et svar til: "=" med 3 streger istedet for 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.