Matematik

ligning

11. november 2009 af Nadiie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heej alle sammen

jeg har et problem med en ligning jeg håber i kan hjælpe mig med

ligningen hedder :

12*1,18^x =  64

det bliver så

1.18^x = 64 / 12

og hvad så bagefter ??

håber nogen kan hjælpe mig


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. november 2009 af Snick (Slettet)

1.18x = 64/12 <=> 1.18x = 5,33 <=> log(1.18x) = log(5,33) <=> x * log(1.18) = log(5,33) <=>

x = log(5,33) / log(1.18) = 10,11


Svar #2
11. november 2009 af Nadiie (Slettet)

1000 tak (:


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.