Matematik

hurtigt brug for hjælp!

12. november 2009 af daseleg (Slettet) - Niveau: A-niveau

opgaven lyder bestem hvert af integralerne

f x*sin(x^2 + 1)dx   og   f(x+1)*4^dx

vi er lige begynt med integralregning, og jeg er helt lost, og ved ikke hvad jeg skal.. plz hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af himsen (Slettet)

nr. 1

f(x)=x*sin(x2+1)

∫f(x)dx=∫x*sin(x2+1)dx

sub u=x2+1, det giver: (du/dx)=2x der medfører (1/2)*du=x*dx

indsæt:

(1/2)*∫sin(u)du

regn selv videre..


Svar #2
12. november 2009 af daseleg (Slettet)

 ok, det giver faktiskt mening. tak skal du have:)


Skriv et svar til: hurtigt brug for hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.