Matematik

Brøkregning & Procent.

12. november 2009 af cicimus (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heej :D

Jeg er igang med noget med procent og brøkregning..

Men hvordan er det nu lige når man skal regne den her ud : 6/2 af 250.

Det er hvis noget med gange eller sådan noget, har glemt.. :o nogen der vil hjælpe.. Please! (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2009 af mathon

6/2 = 3

3·250 = 750


Svar #2
12. november 2009 af cicimus (Slettet)

#1

6/2 = 3

3·250 = 750

Tusind tak for hjælpen :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. november 2009 af MN-P (Slettet)

5/2 af 250 er

250*5/2=125*5           forkorter brøken med 2


Svar #4
12. november 2009 af cicimus (Slettet)

#3

5/2 af 250 er

250*5/2=125*5           forkorter brøken med 2

Okay.. god forklaring (:

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Brøkregning & Procent.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.