Matematik

Trigonometri

14. november 2009 af Pigemus (Slettet) - Niveau: C-niveau

ΔABC er ligebenet og B,C = 72º. Desuden er b = 8,3. Find trekantens ukendte sider og vinkler.

Er dette korrekt:


A = 180 − B − C 36.00 = 180 − 72.00 − 72.00
a = ( sin(A) * b ) / sin(B) = ( sin(36.00) * 8.30 ) / sin(72.00) = 5,13
c = ( sin(C) * b ) / sin(B) = ( sin(72.00) * 8.30 ) / sin(72.00) = 8,30


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2009 af mathon

a = 2·8,3·cos(72°)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.