Kommentarer til Studieportalen.dk

En generel tanke til folket

17. januar 2005 af Slacz Maci (Slettet)
1) - en tråd af denne art er muligvis blevet skrevet før, jeg undskylder da, hvis jeg gentager hvad der tidligere har været oppe og vende :)
- nu har jeg efterhånden været herinde i et godt stykke tid, og har både (da jeg gik på gymnasiet) nydt godt af folks hjælp, og samtidig (håber jeg da) kunne hjælpe andre.
Hvad jeg dog efterhånen oplever er at folk herinde ofte føler at de har krav på at få hjælp, og samtidig har jeg også oplevet på det sidste, at en del af de mennesker der får hjælp ikke kører videre på tråden. (her taler jeg absolut ikke om alle), jeg taler ikke om at folk skal skrive lange takke-indlæg, men jeg vil i alle fald ofte gerne have lidt respons på de svar jeg kommer med - selvom jeg jo gerne vil kunne sige at jeg altid har ret, er det rart at få lidt input - kunne ens indlæg bruges? Jeg er ofte i tvivl om de svar jeg har givet er fyldestgørene og gode, eller om der var noget der manglede osv. Jeg bruger også SP til en form for "selv-kritik", altså om jeg selv er i stand til at formidle min viden til andre på en forståelig måde.
Om jeg skal forstå tavsheden efter flere af mine (og andres) indlæg som enten at de var gode nok eller extremt dårlige ved jeg ikke, og måske er det bare mig der oplever dette og overreagere?

Brugbart svar (2)

Svar #1
17. januar 2005 af cs (Slettet)

Synes ikke du overreagerer er fuldstændig enig med dig, nogle tager det virkelig for givet at de kan få alt den hjælp de vil uden at give noget tilbage. Så ja, jeg synes i det mindste at et tak kunne være på sin plads, hvis der er nogle som gider at bruge tid på at hjælpe en.

Brugbart svar (2)

Svar #2
17. januar 2005 af frodo (Slettet)

enig ligeså..

Svar #3
17. januar 2005 af Slacz Maci (Slettet)

Tjaeh, nu er det ikke kun et tak, (selvom det skam også kan være på sin plads), men også noget kritik tilbage på det man giver, (hvis noget sådan er nødvendigt) :)

Brugbart svar (2)

Svar #4
17. januar 2005 af madsbs (Slettet)

Jamen så ganske enig Slacz Maci!

Brugbart svar (2)

Svar #5
17. januar 2005 af Moderatoren

Det kunne jo være at takken man får er at personen måske hjælper på jeres spørgsmål en anden gang...

-Men vil dog give jer ret i at et lille tak efter man har fået hjælp ville være rart!

Skriv et svar til: En generel tanke til folket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.