Matematik

Hvordan redcerer man rødder?

17. november 2009 af sarajonsson (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej...

Hvordan reducerer man følgende opg:

2 * kvadratrod(3) - kvadratrod(27) + kvadratrod(12) ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af Isomorphician

2(√3) - (√27) + (√12) =

2(√3) - (√(9*3)) + (√(4*3)) = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2009 af peter lind

Brug at 27 = 33 og 12 = 22*3


Skriv et svar til: Hvordan redcerer man rødder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.