Matematik

Nogle der kan/vil løse disse ligninger?

17. november 2009 af malles (Slettet) - Niveau: B-niveau


Opgave 3 sidste side ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Jeg kan ikke åbne det, så du skal skrive det ind hvis det er..


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2009 af Exupery (Slettet)

Divider med den pågangede faktor og opløft så i den reciprokke.

Eksempel:

4x^3=5 => x^3=5/4 => x=(5/4)^(1/3)

Sådan kan du lave samtlige dine ligninger.


Skriv et svar til: Nogle der kan/vil løse disse ligninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.