Matematik

jeg må se at lære det hva'? hehe:P ej, hjælp tak, lære det nok en dag...

18. november 2009 af kellanypiin (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Jeg må se at lære det hva'? Hehe:P Ej, hjælp tak, lære det nok en dag...

Ej, har matematik for igen.. Der gået lidt tid hva'? hehe... ej, min skole har jo lavet andet, avis og flexuge...

Nå her kommer mine sværeste stykker (har givet helt op:O)

Hvilke af tallene: -1, 0, 1, 2 og 3, er løsningen til uligheden: 9a + 4 < 20? =___.

Og: 10 1/3 + 5 2/5 =___. & 142 5/8 - 7 3/4=___. & 4 3/7 * 5=___.  & 3* (5 - 12) - 10=___.  Sorry, kan ikke finde ud af det...

Beregn, når a= 6 og b= -3:

a + b=__.

a-b=__.

2a* 2b=__.

2a + 3b=__.

Håber du kan give en forklaring og skrive det på forhånd tak..? Så jeg både kan se hvordan man skriver de forskællige stykker, og senere kan spørge hvordan man dog fandt frem til svaret, hvis jeg ikke kan forstå... Gid man dog havde forældre til dette her...!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

I uligheden kan du starte med at trække 4 fra på begge sider. I de næste opgaver kan du sætte på fælles brøkstreg, så for eksempel at lave 10 om til 3.dele og 5 om til 5.dele og finder en fællesnævner


Svar #2
18. november 2009 af kellanypiin (Slettet)

Forstår det ikke....


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. november 2009 af Yow! (Slettet)

her kommer et eksempel...

beregn, når a = 7 og b = -4

a + b =___              | 7 + (-4) = 3     (har blot indsat tallene....)

2a * 2b = ____       | (2*7) + (2*(-4)) = 14 + -8 = 6   (har blot indsat tallene....læg mærke til at der er et usynligt gange-tegn mellem 2 og a......og 2 og b...)   


Svar #4
18. november 2009 af kellanypiin (Slettet)

Okay, tak... I har hjulpet mig godt, selvom der er noget jeg stadig ikke kan.. Takker jeg for  hjælpen...


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. november 2009 af MN-P (Slettet)

Har lige svaret på en anden tråd du har startet med de samme brøker, Hvor meget har du selv lavet siden du spurgte sidst?

Du lærer ikke noget af at spørge hele tiden, du er nød til selv at arbejde med tingene når du har fået hjælp, ellers spilder du bare vores tid.


Svar #6
18. november 2009 af kellanypiin (Slettet)

 Jeg har fået lavet alle sammen der er der oppe, undtaget dem med brøker, de er svære.. (For mig)


Skriv et svar til: jeg må se at lære det hva'? hehe:P ej, hjælp tak, lære det nok en dag...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.