Matematik

procentregning.

19. november 2009 af gizmoman (Slettet) - Niveau: C-niveau

Eksemplet er køb af en bil fra udlandet:
Bil:193.000
Importmoms(25%):48.250
-193.000+48.250=241.240kr
-- Men så skal man addere 180%?

241250*180
------------------
       100            = 434.250kr 

- Er det så hvad det giver med ialt?, eller skal man lægge de 434.250 sammen med 241.240 så det giver 675.490kr?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2009 af matethemouse (Slettet)

at addere betyder jo at lægge oveni dvs. plusse med 180 % = 675.490 kr....

men så vidt jeg ved så er registeringsafgiften (de 180 %) ikke hele bilens beløb, men kun beløbet over en vis grænse (ligesom topskat kun skal betales af indkomsten der overstiger et eller andet beløb), så det er nok noget under de 675.490 kr. som bilen virkelig vil koste på markedet.


Svar #2
19. november 2009 af gizmoman (Slettet)

Okay tusind tak skal du have for dit hurtige svar. Jeg gad godt at vide hvor meget det er der skal betales af?


Skriv et svar til: procentregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.