Matematik

omskrivning af ligning.

19. november 2009 af rosalinadittlau (Slettet)

hej:)
jeg vil meget gerne ha omsrevet denne ligning, for jeg skal finde radius. Og jeg har fuldstændig glemt hvordan:s

V=4/3*pi*r³

ville være super dejligt hvis i kan hjælpe mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2009 af mathon

r3 = (3V)/(4π)

r = ((3V)/(4π))1/3


Svar #2
19. november 2009 af rosalinadittlau (Slettet)

ok tusind tak:)


Skriv et svar til: omskrivning af ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.