Kemi

reaktionshastighed

22. november 2009 af jabas (Slettet) - Niveau: A-niveau

plz plz hjæælp har virkelige brug for hjælp...

Er der ikke nogen der lige hurtigt kan fortælle mig at hvordan jeg kan opskrive reaktionshastigheden for de tal, jeg har indlagt med worddocumentet,
tak på forhånd....


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af Ramses I

Jeg vil gerne hjælpe med opgaven, men jeg kan ikke åbne dokumenter af typen docx. Har du ikke mulighed for at lave et exceldokument med opgaven, så skal jeg nok kigge på opgaven......


Svar #2
22. november 2009 af jabas (Slettet)

jo det kan jeg da sagtens. .. bare du kan åbne excel....

Vedhæftet fil:svovl frit.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2009 af Ramses I

Jeg kan ikke åbne dokumenter der ender på x som f.eks. docx og xlsx. Er det office 2007 eller 2008 der bruges? Jeg har aldrig selv oprettet dokumenter der ender på x - er der nogen der evt. ved hvordan man åbner sådan et dokument? er der et program jeg kan downloade for at åbne sådan et dokument?


Svar #4
22. november 2009 af jabas (Slettet)

jEG ANER IKKE NOGET TIL DET HER, Jeg har sendt det som jeg har skrevet ind på word dokumentet, og jeg er rimelige sikker på det er office 2007, jeg aner ikke hvorfor du ikke vil kunne åbne det, men det kunne være fordi du ikke har office 2007 eller 2008.

Men nu har jeg ikke mere brug for hjælp, jeg har afleveret den, men jeg har bare lavede det som jeg synes det skulle gøres, var ikke helt sikker på det, men nu taget jeg bare chancen, der er ikke meget at gøre.

Tak for du alligevel har  forsøgt at hjælpe... :)


Skriv et svar til: reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.