Matematik

Reducer

23. november 2009 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 9k-(11+7k) =  mit bud er: 16k-11

(21+7k)-8k = mit bud er: -1+21


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2009 af Tef159 (Slettet)

Den nederste er rigtig, hvis du altså mener at det giver -1k+21 (21-1k). :)

Men ved den øverste skal du huske, at det er en minus parentes. Ved -parenteser skal man lave om på fortegnene i parantesen.

Så derfor:

9k-(11+7k)

9k-11-7k

9k-7k=2k

11+2k

Håber jeg kunne hjælpe. (;


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2009 af Danner39 (Slettet)

1# Hvor kommer det lighedstegn pludselig fra? Og hvor bliver de -11 af?

9k-(11+7k)

9k-11-7k

2k-11


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2009 af Tef159 (Slettet)

Hov for dælen! Det var lige en svipser fra min side af. Sorry!


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Det går nok :-)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.