Matematik

opgave 9015 : bestem forskrift ud fra differentialligningen vha. logistiske differentialligninger

24. november 2009 af Louise230 (Slettet) - Niveau: A-niveau

har en opgave her som går ud på:

en funktion f, er løsningen til differentialligningen y'=2x + 5 - y

og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f

a) bestem forskrift for f?

mit problem er at finde den rigtige logistiske ligning til y' =2x+5-y ville selv sige den måske ku være y'=b-a*y men det giver ingen mening for mig op i mit hoved...

hjælp..


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af peter lind

Der forventes formodentlig at du bruger et CAS værktøj til det.


Svar #2
24. november 2009 af Louise230 (Slettet)

ja har det også


Svar #3
24. november 2009 af Louise230 (Slettet)

problemet er ikke at jeg mangler diverse dimser.. men mangler faktisk bare at finde ud af hvilken logistisk differetialling y'=2x+5-y er har luret lidt på den og kan ikke rigtig finde frem til det rigtige


Skriv et svar til: opgave 9015 : bestem forskrift ud fra differentialligningen vha. logistiske differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.