Matematik

Opgave ugen hjælpemidler

24. november 2009 af Walmart (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa,

Opgaven er vedhæftet. Det er spørgsmål nr. 2 jeg er kørt sur i, kan ikke løse den uden hjælpemidler ;i 

Vedhæftet fil: Opgave 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af HoveHviid (Slettet)

Jeg er ikke helt sikker på hvad det er du gerne vil have hjælp med?

Er det med at bestemme længden på hypotenusen eller at finde a når hypotenusen=√13 ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2009 af MN-P (Slettet)

c=√13

a2+(a+1)2=13

2a2+2a+1=13

2a2+2a-12=0

a2+a-6=0

a=(-1±√(12-4*1*(-6))/2

a=(-1±√25)/2

a=4/2 eller a=-6/2


Skriv et svar til: Opgave ugen hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.