Matematik

Bestemme ubestemte integraler

24. november 2009 af P.L. (Slettet)

 ∫(6*√x) dx  

Kan simpelthen ikke finde ud af hvad dette er og hvordan jeg finder ud af det? 

Skal jeg bruge substitutionsmetoden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af Duffy

Nej, brug reglerne

∫kf(x)dx = k∫f(x)dx

og

∫xndx = 1/(n+1)*xn+1 + k   (for n≠-1)

samt, at

√x = x1/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2009 af mathon

måske ved
du, at

         ∫√(x)dx = (2/3)·x·√(x) + k


Skriv et svar til: Bestemme ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.