Matematik

matematik HASTER! Pzz :P

25. november 2009 af molve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

mange kopimaskiner kan kopiere op eller ned. Det skrives fx sådan:

A4 = A3 eller 141%. Så fostørres alle afstande til 141% af det oprindelige.

A   Hvad betyder A3 = A4 eller 71&?

B   hvad sker der med formatet af et A3-ark, hvis vi kopiere ned to gange efter hinanden?

kan virklig ik hjælp plzz :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2009 af julespanjul (Slettet)

A  A3 = A4 eller 71% mener du ? Det betyder at alle afstandene forstørres/formindskes ned til 71% af den oprindelige størrelse.

B  er jeg lidt i tvivl om. Men det er noget med at man kopier det ned i A4 størrelse, dvs. formindsker det med 71% af den oprindelige størrelse, og derefter formindsker det yderligere med 71%? Men er ikke helt sikker....


Svar #2
25. november 2009 af molve (Slettet)

ok tark


Skriv et svar til: matematik HASTER! Pzz :P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.