Fysik

HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP ROTATION FYSIK

25. november 2009 af Birgitt (Slettet)

 Svinghjulet, der er fremstillet af stål, løber frit og skal herefter bremses ved at en stålklods presses ind mod svinghjulets yderside med kraften Fklods. Det oplyses, at den dynamiske friktionskoefficient for friktionen af stål mod stål μ=0,57.

Hvor stor skal Fklods være for at nedbremse svinghjul i løbet af tiden t=28s?

hvor du så nævner kinetisk energi formlen, og noget med en kraft... men jeg ved ikk hvordan jeg ud fra dine informationer får besvaret spørgsmålet.

Jeg har følgende Infomationer.
- M = 178,3 Nm - Den er konstant
- begyndelses vinkelhastighed w0=4,17s-1

-sluts vinkelhastighed w=5,87s-1

-friktion af stål mod stål μ=0,57


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP ROTATION FYSIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.