Matematik

Reducer

25. november 2009 af mathuja (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heej hvordan reducer man det her:

3a·2b-4b+3b·a-3a-4·b·2+3a=_______


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2009 af maddse (Slettet)

3a·2b - 4b + 3b·a - 3a - 4·b·2 + 3a  =

6ab    -4b  +3ab   -3a   - 8b      +3a  =

 9ab -12b


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2009 af tobiasarleth (Slettet)

Det er da kun 9ab-12b?

-3a og +3a går vel ud med hinanden :]


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2009 af MrAbdul (Slettet)

Lille hint husk at der også står gange 3a

a´erne bliver til --> 9a

b´erne bliver til --> -8b

og sidst men ikke mindst er der -4 tilbage


Svar #4
31. januar 2010 af mathuja (Slettet)

okay  tak skal i have:D


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.