Fysik

trykket af rapsolien

26. november 2009 af IraQiiia (Slettet) - Niveau: C-niveau

heej folkens

jeg er gået i stå nogen kan hjælpe????

hvad er trykket af rapsolien 10 cm under olieoverfladen?

beregn trykket mod underlaget fra en massiv cylinder som står på endefladen på et vandret og plant bord i danmark og er lavet af et fast stof, har en diameter på 5,6 cm og vejer 232 g


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af larsen1111 (Slettet)

p = F/A

beregn F

F = m*g

m=rho*V

V= h*Bundareal


Skriv et svar til: trykket af rapsolien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.