Matematik

Pr. håndkraft tangent. Hjælp=?

29. november 2009 af denhoss (Slettet)

f(x) = 2 * 3x. bestem tangenten i punktet (0,f(0)

Hvordan gør jeg? eksempel tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af peter lind

Ligningen for tangenten til grafen for f(x) i punktet (x0, f(x0) er y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2009 af Yow! (Slettet)

du kan finde tonsvis af eksempler her på sp.dk

skriv "find tangenten til" i søgebasen...


Svar #3
29. november 2009 af denhoss (Slettet)

Jamen har kigget dem igennem?
Skal bare have vejledning til hvordan man skal gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Brug tangentligningen, som står i #1.


Skriv et svar til: Pr. håndkraft tangent. Hjælp=?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.