Matematik

Variable størrelser.

29. november 2009 af Dell9 (Slettet)

Fire variable størrelser er forbundet ved formlerne R = c•(1 + k•t) og U = R•I , hvor c og k er konstanter.

a) Opstil en formel, der udtrykker t ved U og I .

Mit spørgsmål er, hvordan opstiller jeg en formel, når jeg skal finde udtrykket på "T" ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2009 af mathon

R = c·(1 + k·t)

R/c = 1 + k·t

k·t = (R/c- 1)

t = (R/c- 1)/k

    t = ((U/I)/c - 1)/k
 


Svar #2
30. november 2009 af Dell9 (Slettet)

ahhh, nu er jeg med. mange tak :)


Skriv et svar til: Variable størrelser.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.