Matematik

Koordinatsystem og cirkler

29. november 2009 af MonaR (Slettet)

Hvordan beskrives en cirkel i et koordinatsystem? Og hvordan finder man en cirklen i et koordinatsystem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af mathon

beskrivelse
        {P(x,y) ∈ xy-planen | |CP| = r}    når C er centrum og r er radius


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2009 af mathon

cirklens ligning i koordinatsytemet
     {P(x,y) ∈ xy-planen | |CP|2 = r2}            C(a,b)

                  |CP|2 = r2

                  (x-a)2 + (y-b)2 = r2


Skriv et svar til: Koordinatsystem og cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.