Matematik

Løs

02. december 2009 af Sneakes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med at løse følgende ligning?

6^x+3 = 309

(stykket x+3 er opløftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2009 af Woodfarmer (Slettet)

Du skal bruge reglen:

log(ax) = x·log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2009 af sapcool (Slettet)

hedder den så 3*6(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2009 af sapcool (Slettet)

Eller log(6^x+3) = x+3*log(6) = 309 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2009 af Woodfarmer (Slettet)

Vil bare lige gøre andre opmærksomme på at han allerede har fået svar på overstående her:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=773101


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2009 af exatb

Sneaks

LIge over tekstfeltet er der et ikon "x2". Hvis du klikker på det efter du har skrevet x vil den skrive det xx+3


Skriv et svar til: Løs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.