Matematik

Besparelse i procent.

03. december 2009 af zquu (Slettet)

Nogle der ved hvordan man regner besparelse i procent? :o)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jJa, eksempel: Hvis du har en pris på 150 kr og du sparer 10 kr., så er din pris 140 kr. Da 1% af det oprindelige beløb er 1,5 kr skal du bare regne ud, hvor mange gange det går op i de 10 kroner. Det er 6 2/3 % af de 150 kroner. Prøv nu selv at lave det, hvor du sætter bogstaver ind i stedet for tal, for eksempel x og y


Svar #2
03. december 2009 af zquu (Slettet)


Startsummen er 6266 kr.
som bliver til 5102 kr.
Hvad er besparelsen så ?

er det :  6266 - 5102 = 1164

1164 / 6266 * 100 = 18 % ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2009 af purrrity (Slettet)

6266-5102/5102 = 0,228 = 22,8 % (hjalp det?)


Svar #4
03. december 2009 af zquu (Slettet)

# 3
det er ligesom stigning , ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2009 af purrrity (Slettet)

yep yep, hvis du mener ligesom ved stigning* :)



Skriv et svar til: Besparelse i procent.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.