Matematik

hvordan pluser man , tal fx. 0,8+ 0,9 er det = 1,7??? fx

04. december 2009 af saraklar (Slettet)

hvordan pluser man , tal fx. 0,8+0,9 er det = 1,7?? fx håber der nogen der kan forklarer hvordan man pluser , tal?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2009 af Duffy

Korrekt! 8 tiendedele plus 9 tiendedele er lig med 17 tiendedele, alt i alt lig med én hel og 7 tiendedele.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2009 af mathon

komma under komma
og almindelig addition


Skriv et svar til: hvordan pluser man , tal fx. 0,8+ 0,9 er det = 1,7??? fx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.