Matematik

Besparelse i procent

05. december 2009 af MiaMiw (Slettet)

Hej :-)

Jeg sidder her over en matematikaflevering, hvor jeg er lidt forvirret.
Håber nogen vil hjælpe..

Månedkort for 3 zoner = 340 kr.

10-turskort for 3 zoner i 20 dage:

130 kr. * 4 = 520 kr.

Besparelse:

520 - 340 kr. = 180 kr.

Derfor spørger jeg, hvad er besparelsen i procent? - med mellemregninger.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. december 2009 af Maariiaa (Slettet)

Så skal du bare sige 180kr * 100 % / 520 kr = 34,6 %


Svar #2
05. december 2009 af MiaMiw (Slettet)

Tusind tak for hjælpen:-)


Skriv et svar til: Besparelse i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.